Bestand

Menukaart

Bestand Downloaden


Direct reserveren

De menukaart van Bistro Tilo is breed opgezet. Je vindt hier bijvoorbeeld bekende voorgerechten zoals carpaccio, heerlijke pasta’s, ambachtelijke Black Angus burgers​, wisselende vlees & vis specials ​en ​Zuiderzoetigheden op terug.​ Ieder gerecht proberen wij op een eerlijke en pure wijze te bereiden en aan jou te presenteren. Zonder poespas en altijd met oog voor kwaliteit.

Eten en drinken voor iedereen

Bij het samenstellen van onze menukaart hebben wij aan iedereen gedacht. Zo vind je vis, vlees en vegetarische gerechten terug op de kaart van Bistro Tilo. Maar ook aan de kleine eter is gedacht, de kinderen kunnen bij ons namelijk kiezen uit diverse kindergerechten zoals pasta, Hamburger of een kinderspies.

Eten en drinken voor ieder moment

Bovendien kun je voor elke gelegenheid bij Bistro Tilo terecht. Lunch, diner of borrel, onze menukaart heeft het allemaal. Zo kun je lunchen met een overheerlijke snack, terwijl wij voor het diner diverse soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts serveren, naar gelang geserveerd met bijpassende wijnen. Ook een borrel in onze lounge of op het terras behoort tot de mogelijkheden, onze borrelkaart bestaat namelijk uit fingerfood zoals overheerlijke bitterballen, garnalenkroketjes of tapa's, die prima samengaan met een heerlijk biertje of wijntje. Tot slot kun je ook uitpakken met een speciaal arrangement zoals een High Tea, High Wine of High Beer.

image-370093-3983163-6512b.jpg